Zuid Afrikaanse wijnen kopen

Bij Trésors de la Cave vindt u heerlijke wijn van over de hele wereld. Ook Zuid Afrikaanse wijn kopen gaat snel en makkelijk via onze webwinkel. In Zuid Afrika worden een heleboel interessante wijnen geproduceerd die wereld befaamd zijn. Met kleurrijke namen en exotische smaken zijn deze Zuid Afrikaanse wijnen zeker de moeite waar om een keer in huis te halen!

Zuid Afrikaanse wijn bestellen vanuit uw woonkamer

Zuid Afrika telt verscheidene wijnstreken, ieder met een fabelachtige en dromerige naam. Stellenbosch, Groenekloof, Paarl, Franschhoek en Elandskloof zijn slechts enkele van de herkenbare wijnstreken in het zuiden van Afrika. Net als de namen zijn ook de smaken van deze wijnen erg divers en rijk van aroma. In de Zuid Afrikaanse wijnhuizen worden verschillende soorten druiven gekweekt, waaronder de welbekende Chenin Blanc en de Cabernet Sauvignon druif, maar ook de kruidige Syrah en de typische Zuid Afrikaanse Pinotage. Kenmerkend voor alle Zuid Afrikaanse wijnen is de heerlijke, volle smaak die vaak verrassend kruidig uit de hoek komt.

Zuid Afrika telt 6 belangrijke districten waar wijn wordt geproduceerd, ieder met verschillende geografische en klimatologische kenmerken. Zo zijn er de wijnen uit het bekende Stellenbosch district, waar bijzonder veel druivenrassen worden gekweekt. Ook Westkaap is een populair district dat bekend werd dankzij de export van populaire wijntjes.

 

Bestel Zuid Afrikaanse wijn uit ons aanbod

Bij Trésors de la Cave vindt u een interessant aanbod aan Zuid Afrikaanse wijn. U vindt er de welbekende RAM wijn die door Shaun Crombé werd ontwikkeld in samenwerking met lokale wijnhuizen. De RAM wijn is beschikbaar als witte Chenin Blanc, maar ook als rode Syrah blend. Ook de Rocking Ram Chardonnay en de Rocking Ram Cabernet Sauvignon zijn bijzonder lekkere en populaire wijnsoorten uit diverse Zuid Afrikaanse regio’s. Het RAM assortiment bevat wijnen mét een verhaal en werden allemaal ontwikkeld in samenwerking met de Belgische Shaun Crombé. Haal ze zeker in huis en overtuig uzelf van de kwaliteiten van deze Afrikaanse reeks.

Zuid Afrikaanse wijn proeven

Twijfelt u over de smaak van een bepaalde Zuid Afrikaanse wijn? Komt zeker langs in onze winkel en proef vooraf de wijn die u wenst aan te kopen!

Online Zuid Afrikaanse wijn bestellen

Het was nog nooit zo veilig en makkelijk om online Zuid Afrikaanse wijn te bestellen. Trésors de la Cave heeft een interessant aanbod wijnen van over de hele wereld. Onze wijnen worden geselecteerd op kwaliteit en smaak. U mag er dus zeker van zijn dat u een goed wijntje in huis haalt. Bent u op zoek naar een heerlijke Zuid Afrikaanse wijn om een gerecht af te werken of om een gezellige avond voor de buis op te luisteren? Bekijk dan zeker ons aanbod en probeer de verschillende smaken eens uit.