PASSIE VOOR WIJN

Sinds onze kindertijd hebben wij reeds een passie voor de goede dingen des levens, en daar hoort wijn ongetwijfeld bij!

Onze passie werd in onze studententijd des te groter. Steeds waren wij op zoek naar de beste wijnen prijs/kwaliteit. We gingen dan ook bij de wijnbouwers op zoek naar verborgen pareltjes.

Deze passie is intussen in die mate uit de hand gelopen, dat wij besloten een wijnwinkel te openen, om onze passie te delen met u!

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een prachtselectie wijnen uit de hele wereld. Onze specialiteit is echter Franse wijn uit Bordeaux, Bourgogne en de Vallée du Rhône.

Wat betreft Bordeaux wijnen zijn wij trots om één van de mooiste gamma’s van het land te kunnen aanbieden! Bij ons kan u niet alleen de recentste oogstjaren vinden, maar ook wijnen op dronk.

Kom kennis maken met ons overweldigend aanbod!

Wijndegustaties

Geregeld organiseren wij themadegustaties. Schrijf u zeker in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ons laatste nieuws en degustaties.

Wil u zelf met een groep vrienden, of voor uw bedrijfsevent een themadegustatie organiseren bij ons of op locatie? Dan bent u aan het goede adres!

Samen nemen we alle mogelijkheden door, ook kunnen wij voor de nodige hapjes zorgen.

Winkel

Kom kennis maken in onze winkel, met ons en het prachtige gamma! Wij hebben steeds een tiental flessen open staan die u vrijblijvend kan proeven.

Kom kennis maken met onze maandelijks afwisselende promoties!

Wij zijn open:

Woensdag: 10:00-12:30 en 13:30-18:00

Donderdag: 10:00-12:30 en 13:30-18:00

Vrijdag:  10:00-12:30 en 13:30-18:00

Zaterdag: doorlopend van 10:30 tot 17:00

Brusselbaan 178D

9320 Erembodegem

Tot binnenkort!