1.Prijs

Alle prijzen zijn in Euro, exclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.

Les Trésors De La Cave heeft het recht om prijzen tussentijds te wijzigen en eventuele fouten te corrigeren. In het geval een prijswijziging betrekking heeft op de door u geplaatste order(s) heeft u het recht deze kosteloos te annuleren.

2. Beschikbaarheid

Alle aanbiedingen van Les Trésors De La Cave zijn vrijblijvend en gelden onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wanneer een product niet meer leverbaar is, brengen wij u hiervan zo snel mogelijk op de hoogte, en proberen u een alternatief aan te bieden. Indien wij door omstandigheden reeds bestelde/betaalde wijn niet kunnen leveren, behouden wij ons ten alle tijde het recht de bestelling te annuleren en het geld terug te storten.

3. Afbeeldingen

Voorbeelden van het product die op onze website afgebeeld worden zijn louter indicatief bedoeld. De etiketten kunnen afwijken van deze getoond op voorbeeldfoto’s.

3. Verzending naar het buitenland

Les Trésors De La Cave is een Belgisch bedrijf en hanteert de Belgische wetten, voorschriften en procedures. Indien de ontvanger van onze producten zich niet in het land van verzending bevindt, is de ontvanger aansprakelijk voor de eventuele verschuldigde belasting of invoerrechten geldende in het land van ontvangst.

4. Betalingen

Les Trésors De La Cave levert enkel op basis van vooruitbetaling of contant bij afhaling/levering. Voor onze trouwe klanten is er evenwel een mogelijkheid tot levering op factuur.

5. Leveringen

De levertijd zoals aangegeven op de website/orderbevestiging geldt als een indicatieve termijn. Niettemin doen wij steeds ons best om uw bestelling zo snel mogelijk bij u af te leveren. Wij kunnen echter nooit aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade als gevolg van late levering.

6. Transport

Al onze prijzen zijn exclusief transport- en verzekeringskosten. Wij zullen graag het transport voor u in goede banen leiden. Afhankelijk van de grootte van uw bestelling en uw (tijds)prioriteit selecteren wij een vervoerder. U krijgt voor verzending een prijsopgave ter goedkeuring.

7. Klachten

Indien u bij ontvangst bemerkt dat het afgeleverde product niet overeenkomt met uw bestelling dient u direct contact met ons op te nemen middels email ([email protected]) of per telefoon op +32472519345.

8. Annulatie

U kunt uw order annuleren zolang het niet afgehaald of verstuurd is. De herroepingstermijn van 14 dagen heeft geen toepassing daar wijn onder de categorie bederfbare producten valt.

9. Verwijlinterest

De verwijlinteresten voor onbetaalde facturen bedragen 1% van het facturatiebedrag per maand (dus 12% op jaarbasis). Deze beginnen te lopen 30 dagen na facturatiedatum.

10. Disputen

In geval van betwisting zijn enkel de rechtbanken van Dendermonde  (België) bevoegd.