Op zoek naar een lekker wijntje om je diner af te werken? Of eerder op zoek naar enkele interessante aanwinsten voor de wijnkelder? In onze wijnwinkel te Aalst: Les Trésors de la Cave vind je de lekkerste wijnen, van de beste wijnjaren en prominente wijnregio’s.

Het persoonlijke en professionele advies krijg je er bovendien gratis bij! Ontdek onze bijzondere wijnen tijdens een bezoek aan onze winkel of in onze webshop.

Heerlijke wijn: onze passie

Onze wijnwinkel in Aalst is eigenlijk een uit de hand gelopen passie. We hebben namelijk een passie voor de goede dingen in het leven: wijn en nog enkele andere dingen. Maar vooral wijn!

Deze liefde voor wijn en andere lekkernijen begon in onze studententijd. We ontdekten al snel dat er veel verschil bestond tussen de verschillende wijnen, wijnregio’s en wijnjaren. Daarom verdiepten we ons in de vinologie.

Het gevolg: Trésors de la Cave: een goed uitgeruste winkel in Aalst waar onze bezoekers terecht kunnen voor de lekkerste wijnen van over heel Europa (en de rest van de wereld)

Wijnwinkel in Aalst

Ons assortiment aan wijnen dat je in onze winkel terug vindt, bestaat stuk voor stuk uit heerlijke toppers of authentieke klassiekers!

We delen onze passie voor wijn met onze medewerkers en klanten. Je mag persoonlijk advies over de verschillende types wijn verwachten in onze winkel. Kom dus zeker eens een keer langs in onze wijnwinkel in Aalst om de verschillende wijnen te ontdekken!

Wijnwinkel aalst

Onze medewerkers helpen je graag bij de keuze van de ideale wijn. Met kun expertise kunnen ze je helpen om de perfecte wijn te kiezen voor food pairing, op basis van de herkomst of op basis van de prijs.

In onze winkel zijn er altijd enkele flessen wijn open. Zo kun je gerust eerst een keertje proeven voordat je koopt!

Vind de beste wijn in Aalst en omstreken

Bij Trésors de la Cave vind je de beste en meest authentieke wijntjes. In tegenstelling tot het aankopen van wijn bij de supermarkt, kun je in onze wijnwinkel wel eens een interessante ontdekking doen.

Wij kopen namelijk regelmatig wijnkelders op en daar zitten regelmatig echte pareltjes tussen! Misschien vind je bij ons dus wel een bijzonder wijntje van het perfecte wijnjaar!

Bovendien kun je bij ons ook je bestelling plaatsen in de online webshop. Zo kun je lekker vanuit je luie zetel kiezen uit het ruime aanbod.

Nog niet zeker over de verschillende regio’s en types wijnen? Kom eens langs tijdens één van onze wijn degustaties!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van onze degustaties en nieuwe aanwinsten!