Spanje is een belangrijke speler op de huidige wijnmarkt. Dankzij het aangename klimaat en de diverse geografie kan men in de verschillende regio’s heel uiteenlopende druiven en wijnsoorten produceren. Bij Trésors de la Cave kunt u eenvoudig verschillende soorten Spaanse wijn bestellen en thuis laten leveren. Ook afhaling in de winkel is mogelijk.

Variëteit en diversiteit onder de Spaanse wijnen

Over het hele Spaanse landschap bevinden zich uitgestrekte wijngaarden met een totale oppervlakte groter dan België. Neem daarbij nog een de diversiteit van het landschap in rekening. Het is wel duidelijk dat Spanje producent is van een breed gamma aan verschillende smakelijke wijntjes. Bekende Spaanse wijnregio’s zijn onder andere Rioja, Castilla La Mancha, Navarra en nog meer exotisch klinkende bestemmingen. Ook op gebied van wijnsoorten moet Spanje niet onderdoen voor giganten als Frankrijk. Uit Spanje importeren we een aantal interessante en specifieke wijnsoorten met een typische Spaanse smaak, zoals de Tempranillo en de Verdejo.

Spaanse-wijn-bestellen

Kwalitatieve Spaanse wijn bestellen

Ook in Spanje worden de verschillende wijnsoorten onderverdeeld in categorieën. Zo krijgen de wijnflessen van hoge kwaliteit het DO label, wat staat voor Denominacion de Origen. Bent u op zoek naar een wijn van de hoogste klasse en kwaliteit? Dan kijk u best uit naar dit label, want een wijn moet voor minstens 5 jaar aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen om het label te ontvangen. Nog beter scorende wijnen krijgen het label DOC of Denominacion de Origen Calificada.

Bent u eerder op zoek naar de warme Spaanse smaken, zonder dat het kwaliteitslabel van belang is? Deze smaken vindt u terug in de verschillende wijnen met label ‘Vino de Mesa’, ‘Vino Comarcal’ of ‘Vino de la Tierra’. Ook deze wijn voldoet aan een heleboel kwaliteitseisen.

In ons aanbod vindt u witte wijn, rode wijn en rosé wijn uit Spanje. Ook mousserende wijnen zijn voorradig in ons assortiment. U zal dus geen moeite hebben om een flesje wijn in huis te halen met een naam die klinkt alsof u er zelf voor naar Spanje gereden bent! We hebben een aanbod aan klassieke Spaanse wijn tegen een voordelige prijs, maar bij ons vindt u ook exclusieve wijnen uit wijnhuizen waar we een exclusieve overeenkomst mee hebben. We voegen regelmatig nieuwe aanwinsten toe aan ons assortiment. Kom dus zeker nog een keer terug om nieuwe flesjes te ontdekken!

Op zoek naar een heerlijke klassieker of eerder een specifiek wijntje uit een idyllische regio in Spanje? Bij Trésors de la Cave kunt u snel en makkelijk de wijn selecteren die bij u past. Wij leveren alle bestellingen aan huis. Online Spaanse wijn bestellen was nooit zo makkelijk!

Toch fan van anderen wijnregio’s? Neem zeker een kijkje bij onze Toscaanse, Loire, Italiaanse, Zuid-Afrikaanse en Franse wijnen. Niet alleen op basis van regio’s kunt u bij ons terecht. We hebben de wijnen in uw favoriete kleur beschikbaar. Blader zeker door onze rode, witte en roze wijnen.