De zomer is in aantocht en niks smaakt beter op een warme zomerdag dan een heerlijk glaasje rosé! Laten we deze zomer alle onze zorgen en sociale restricties vergeten en volop voor rosé wijn gaan! Daarom stelt Trésors de la Cave voor: het roséfestival.

Roséfestival bij Trésors de la Cave!

Roséfestival bij Trésors de la CaveGeniet van de heerlijke frisse smaken van onze verschillende rosé wijntjes. De lente is bijna in het land en we kunnen niet wachten tot het zomer wordt. En daar hoort een frisse rosé bij. Trésors de la Cave introduceert het roséfestival. Bestel voordelig jouw favoriete rosé om thuis van te genieten: samen met je partner of met enkele vrienden in de tuin!

Of je nu van een fris rosé wijntje wil genieten of je eerder kiest voor een rosé met bubbels, in het aanbod van Trésors de la Cave vind je ongetwijfeld de perfecte rosé voor iedere gelegenheid. Deze zomer vergeten we onze zorgen en vliegen we volop in de rosé!

Bestel nu je rosé

In de webshop van Trésors de la Cave bestel je makkelijk en voordelig jouw favoriete rosé. Je shopt rustig vanuit je luie zetel en ontdekt de verschillende variaties in onze winkel. Nadat je jouw online bestelling geplaatst hebt, ontvang je jouw bestelling thuis aan de voordeur. Makkelijker kan haast niet!

Roséfestival: de beste rosé wijnen op de markt

Alle rosé flessen in ons aanbod zijn door onszelf getest en goedgekeurd. Bij Trésors de la Cave koop je enkel de beste wijn van de hoogste kwaliteit. Het enige waar jij nog rekening mee moet houden, is je eigen smaak! Blader doorheen ons aanbod en ontdek de heerlijke smaken uit Frankrijk, Duitsland en Spanje.