Rose-wijn-bestellen

Een zonnige lente dag of een hete zomeravond vraagt gewoon om een fris glas rosé. Rosé wijn is beschikbaar in verschillende geuren en smaken bij Les Trésors de la Cave. Zo zijn er lichte en fruitige rosé wijnen, maar ook droge rosé wijnen of flessen met een bijzonder intense smaak. Online rosé wijn bestellen is super handig en het kost niet meer dan in de supermarkt! U hoeft bovendien de deur niet uit. Bestel snel en voordelig uw rosé wijn via de webshop van Trésors de la Cave en ontvang uw geselecteerde flessen aan de voordeur.

Rosé wijn bestellen: met deze flessen zit u altijd goed

Wilt u een smakelijke fles rosé wijn bestellen voor een feestje met vrienden of familie? Of zoekt u eerder een goede rosé wijn om te delen tijdens een gezellige avond met uw partner? Het is niet altijd makkelijk om de perfecte wijn te vinden die ook bij anderen in de smaak zal vallen. Sommige klanten weten al meteen welke wijn ze in huis willen halen, terwijl anderen net bijzonder lang twijfelen tussen die tientallen mogelijkheden. Daarom helpen we u graag een stapje vooruit. Deze flessen rosé wijn kunt u met een gerust gemoed bestellen. Ze vallen meestal in goede aarde bij een breed publiek.

Rosé Champagne bestellen

Van de mousserende rosé wijnen, is de champagne altijd en voltreffer. Denk maar aan de Bollinger Brut Rosé of de Bollinger La Grande Année uit de Franse Champagne streek. Wie houdt er niet van een champagne om de feestelijkheden van start te laten gaan? Met een rosé champagne kunt u onmogelijk de bal mis slaan!

Syrah Rosé wijn kopen

Onze Syrah rosé wijn uit de Languedoc-Rousillon regio in Frankrijk is een populaire wijn voor iedere gelegenheid. De kleur van Syrah durft al eens te verschillen, maar de smaak is bijzonder kenmerkend en u herkent een Syrah al snel nadat u hem voor het eerst geproefd hebt!

Rosé wijn bestellen uit de Provence

De Provence regio in Frankrijk staat bekend als de oudste rosé regio ter wereld. Dit is dan ook meteen de regio waar de meeste rosé wijnen geproduceerd worden. U mag ervan uitgaan dat u met een rosé uit de Provence altijd een kwalitatieve wijn in huis haalt.

Rosé wijn kopen uit de beste wijnstreken

De meeste rosé wijnen worden geproduceerd in Frankrijk. De Provence regio is dan ook de oudste rosé regio ter wereld. Hier ontstond de rosé wijn en de wijnboeren in deze regio produceren zonder twijfel de beste rosé wijn ter wereld. Toch op zoek naar een rosé uit een andere streek? Ook Duitsland en Spanje exporteren rosé wijn. Bent u op zoek naar een lekkere Spaanse rosé wijn? Dan raden we de Bodegas Barbadillo Montesierra Somontano Rosada aan. Het is een mond vol, maar gelukkig hoeft u de fles enkel in het winkelmandje te laden om deze rosé wijn online te bestellen!

Rosé wijn kopen van de beste kwaliteit

Een fris rosé wijntje misstaat nooit op een zonnige zomerdag of tijdens een gezellig onderonsje met familie of vrienden. Maak het uzelf gemakkelijk en shop vanuit uw eigen woonkamer of keuken. Kies uit een ruim assortiment aan wijnflessen en laat deze bij u aan de deur leveren. Makkelijker kan bijna niet!

Alle wijn die u in onze webshop terugvindt, is geselecteerd op basis van smaak en kwaliteit. Zo voorzien we bij Trésors de la Cave een ruim aanbod aan diverse wijnen tegen een voordelige prijs. Rosé wijn online bestellen is dus behoorlijk makkelijk en bovendien kost het niet te veel! Kies voor één specifieke fles of haal een heel arsenaal aan verschillende kleuren en smaken in huis.

Op zoek naar andere wijnsoorten? We hebben heel wat regio’s in de aanbieding. Blader tussen onze wijnen uit: Frankrijk, Oostenrijk, Duitsland, Portugal, Spanje, Zuid-Afrika, Italië met specifiek onze Toscaanse wijn.