Oostenrijkse wijn kopen

Oostenrijk heeft verschillende wijnregio’s waar een ruime verscheidenheid aan heerlijke wijn wordt geproduceerd. Deze vier wijnregio’s zijn de bekendste in het land: Niederösterreich, Burgenland, Steiermark en Wenen. Wilt u online Oostenrijkse wijn kopen? Dan heeft u een keuze uit witte wijn, rode wijn en mousserende wijn. Bekijk zeker ons aanbod aan Oostenrijkse wijn.

De heerlijkste Oostenrijkse wijn bestellen

Oostenrijkse wijnen zijn in opmars en winnen iedere dag aan populariteit. Dat is niet meer dan logisch, want er zitten een heleboel parels tussen de verschillende Oostenrijkse wijnen uit de verschillende regio’s. We vinden in Oostenrijk veelal kleinere wijngaarden die al decennia van generatie op generatie worden overgenomen. U mag er dus van uit gaan dat de Oostenrijkse wijnen met veel liefde en kennis van zaken wordt geproduceerd. De wijn die in Oostenrijk geproduceerd wordt, onderscheidt zich door een unieke smaak en eigenheid.

Oostenrijkse wijn beschikt niet over verschillende labels, zoals we dat vaker zien bij bijvoorbeeld Franse of Italiaanse wijn. Toch vinden we tussen de Oostenrijkse wijnen een heleboel wijnen van wereldklasse, zoals de Grüner Veltliner, de Riesling en de Weisburgunder.

Ook de klassiekere druiven, zoals de Chardonnay en de Sauvignon Blanc worden in Oostenrijk geteeld.

Grüner Veltliner online bestellen bij Trésors de la Cave

Grüner Veltliner is de nationale trots onder de Oostenrijkse wijnen. Deze witte wijndruif wordt voornamelijk in Oostenrijk geteeld en is goed voor een derde van alle Oostenrijkse wijnen. De Grüner Veltliner druif groeit op steile hellingen uit tot een pure, minerale druif. Grüner Veltliner is een ideale wijn om lang te bewaren en deze witte wijn behoudt een heerlijke smaak doorheen de jaren. De Grüner Veltliner behoort tot de groten der aarde wanneer we het over exclusieve klassewijnen hebben. Het loont dus zeker de moeite om de Grüner Veltliner een keer in huis te halen! Bij Trésors de la Cave vindt u verschillende flessen van deze wijn waaruit u een keuze kunt maken.

Oostenrijkse wijn proeven!

Twijfelt u over de smaak van een bepaalde Oostenrijkse wijn? Kom zeker langs in onze winkel en proef vooraf de wijn die u wenst aan te kopen!

Online Oostenrijkse wijn kopen

Online Oostenrijkse wijn bestellen gaat makkelijk en snel. Bovendien betaalt u geen cent meer bij het plaatsen van een bestelling in onze webshop. In ons aanbod vindt u verschillende wijnen uit diverse wijnregio’s aan competitieve prijzen. Het was nooit zo makkelijk om vanuit uw eigen woonkamer of keuken een heerlijke wijn in huis te halen. Blader rustig doorheen het aanbod aan voordelige wijnen en exclusieve wijnen in onze webwinkel. Daar vindt u namelijk de heerlijkste Oostenrijkse wijnen.

De wijnflessen in ons aanbod worden geselecteerd op basis van smaak en kwaliteit. U mag er dus zeker van zijn dat u een wijn bestelt die aan hoge kwaliteitsnormen voldoet!