In ons aanbod aan wijnen uit heel Europa en Zuid Afrika vindt u een heleboel klassewijnen en topwijnen. In onze selectie met klassewijnen selecteren we een diverse reeks interessante wijnen die een indruk hebben nagelaten op ons en onze klanten.

Onder de topwijnen vallen voornamelijk de wijnen die zowel op gebied van prijs als kwaliteit uitermate gunstig zijn. Sommige vallen in een duurdere prijsklasse, maar u vindt ook zeker topwijntjes in ons assortiment die erg betaalbaar zijn!

Witte klassewijnen

In de witte wijnen zien we dat de Sauvignon Blanc en Chardonnay erg populair zijn. Ook hier zien we vaak Franse wijnen terug keren in de lijsten met topwijnen, vooral uit de Bordeaux regio en de Bourgogne streek.

Ook de witte wijnen uit de rest van Europa zijn erg hoog aangeschreven en vallen in de smaak bij ons cliënteel!

Bekijk ook zeker de cava en champagne in ons aanbod!

 

Rode topwijnen

Onder de rode wijnen die erg populair zijn bij onze klanten, zien we erg vaak wijnen uit de Bordeaux regio terug komen.

De Cabernet Sauvignon staat in verschillende lijstjes met topwijnen op nummer één en we zien dat het bij ons niet anders is. Deze kleine druifjes met een vrij taaie schil geven de rode wijnen van Bordeaux hun distinctie. Een Cabernet Sauvignon uit de Bordeaux streek is dan ook steeds een excellente keuze!

De meeste rode wijnen in onze klassewijnen selectie zijn wijnen uit Frankrijk en Italië. Blader gerust door ons aanbod om ook wijnen uit de rest van de wereld te ontdekken

Rosé klassewijnen

Onze rosé topwijnen zijn nagenoeg allemaal Franse wijnen. Frankrijk produceert dan ook met voorsprong de lekkerste en fruitigste rosé wijnen ter wereld!

Klassewijnen uit Europa en de rest van de wereld

Onze topwijnen zijn een echte aanwinst in iedere wijnkelder en ze zullen de smaakpapillen van iedere wijnkenner aanspreken.

Dit zijn de wijnflessen die zeker niet mogen ontbreken in uw wijncollectie.

Bezoek onze winkel in Aalst of blader rustig verder doorheen onze webwinkel.

Klassewijnen in Aalst

Twijfelt u nog over de verschillende types wijnen of wenst u een keertje een wijndegustatie bij te wonen? Schrijf u alvast in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwe aanwinsten en de events die we organiseren!