Italiaanse wijn behoort bij de allerbeste wijn ter wereld. Denk maar aan heerlijke wijntjes uit populaire regio’s als Toscane of Sicilië, om er maar enkele te noemen. Italië telt meer dan 2000 wijnstreken en druivenrassen. Wilt u Italiaanse wijn kopen, dan vindt u zeker een gepaste fles in ons aanbod!

De lekkerste Italiaanse wijn bestellen

Italië behoort tot de wereldtop wanneer het om populaire en bekende wijnsoorten gaat. Het is dan ook één van de grootste wijnproducenten ter wereld. Iedere Italiaanse streek kent een specifiek klimaat en groeiwijze. Het land gebruikt vier verschillende niveaus of classificaties, beginnende bij de meest kwalitatief hoogstaande DOCG (Denominazione di Origine Controllata e Garantita). Daarnaast vinden we in Italië ook de DOC (Denominazione di Origine Controllata), de IPG (Indicazione Geografica Protetta) en de Vino d’Italia of Italiaanse tafelwijn.

Naast de klassieke druivensoorten, zoals de Chardonnay druif of de Merlot druif, heeft Italië ook een heleboel specifiek Italiaanse soorten druiven te bieden, ieder met een uitgesproken en typerende smaak.

Het zal u dan ook niet verbazen dat we bij Trésors de la Cave een uitgebreid aanbod kunnen aanbieden.

Ons aanbod Italiaanse wijn

In de webwinkel van Trésors de la Cave vindt u de beste en populairste Italiaanse wijn op de markt. Bovendien vindt u in ons aanbod ook enkele interessante klassieke wijnen en verschillende exclusieve klassewijnen.

Italiaanse wijn is erg veelzijdig en het aanbod is dan ook erg breed. Verkiest u een rode wijn uit Toscane of Puglia? Liever een mousserende wijn, een prosecco of een Moscato uit Piemonte? Of heeft u eerder een voorkeur voor één van de Siciliaanse wijnen in ons assortiment?

In onze webshop bieden onder andere we verschillende Italiaanse wijnen uit deze wijnregio’s aan. Regelmatig kunnen we ook ons aanbod uitbreiden met exclusieve wijnen uit andere regio’s in Italië.

Online Italiaanse wijn kopen

Online Italiaanse wijn bestellen is makkelijk en snel. Binnen de kortste keren ontvangt u uw pakket bij u thuis aan de deur. Het was namelijk nog nooit zo makkelijk om vanuit uw zetel of van achter uw bureau wijn te bestellen. Of u nu op zoek bent naar een frisse witte wijn, een heerlijke rode wijn of eerder een mousserende wijn van het vasteland of één van de Italiaanse eilanden; zoals Sardinië of Sicilië. U vindt zeker uw smaak in ons assortiment.

Alle wijnen in ons aanbod worden gecontroleerd op basis van smaak en aroma. We bieden enkel wijnflessen aan waarvan we zeker zijn dat ze van de beste kwaliteit zijn. In onze webshop shopt u veilig en aan een voordelige prijs.