Frankrijk staat bekend als een klassiek wijnland en iedereen heeft al wel eens een Frans wijntje geproefd. Met tientallen gerenommeerde wijnregio’s en honderden hoog aangeschreven domeinen, zit er tussen het aanbod Franse wijn altijd wel een fles die perfect past bij iedere gelegenheid. Wil u graag online Franse wijn kopen? Bij Trésors de la Cave vindt u gegarandeerd de perfecte Franse wijn!

Franse wijn kopen uit verschillende regio’s

In het aanbod van Trésors de la Cave vindt u klassieke en exclusieve Franse wijnen uit de verschillende wijnstreken. Haal een heerlijke Bordeaux in huis of geniet van een mousserende champagne vanuit het comfort van uw eigen woonkamer. In ons aanbod vindt u wijnen uit deze regio’s:

Of u nu op zoek bent naar een Franse Bordeaux, een frisse witte wijn uit de Elzas of een mousserende wijn uit de Champagne streek, u vindt het gegarandeerd bij Trésors de la Cave!

Klassieke of exclusieve Franse wijn bestellen

Wijnen uit Frankrijk zijn wereldbefaamd en de verschillende wijnen zijn dan ook wereldwijd bekend onder het grote publiek. Vooral de klassieke wijnen worden overal te koop aangeboden. Bij Trésors de la Cave vindt u ook de exclusieve, minder bekende wijnen uit kleinere wijnregio’s. Dit is uw kans om kennis te maken met een heerlijke Franse wijn die niet bij iedereen op de tafel terecht komt!

Franse wijnen worden onderverdeeld in 3 categorieën: Vin de France, IPG of Indication Géographique Protégée en AOC of Appelation d’Origine Contrôlée. Iedere wijn moet voldoen aan de juiste specificaties om een klasse toegekend te worden. Iedere wijnregio gebruikt een verschillend systeem om wijn te klasseren in verschillende categorieën. De classificatie onder Franse wijnen is niet makkelijk om onder de knie te krijgen!

Zelf trekken we regelmatig op onderzoek uit tussen de Franse wijngaarden, op zoek naar nieuwe aanwinsten van hoge kwaliteit. Tijdens een recent bezoek konden we een samenwerking aangaan met verschillende wijnboeren in de Bourgogne regio en haalden we deze nieuwe toppers binnen in ons assortiment. Bekijk de nieuwe import Bourgogne wijnen. Hou zeker onze nieuws pagina in de gaten om te ontdekken wanneer we nieuwe parels toevoegen aan ons assortiment.

Franse wijn proeven

Twijfelt u over de smaak van een bepaalde Franse wijn? Komt zeker langs in onze winkel en proef vooraf de wijn die u wenst aan te kopen!