Duitsland beschikt over enkele interessante en welbekende wijnregio’s. De meest populaire Duitse wijn is afkomstig uit de gebieden rond de Moezel en de Rijn. Vandaag de dag kunt u Duitse wijn bestellen uit meer dan 10 Duitse wijnstreken. Wil u een heerlijke Duitse wijn kopen of online bestellen? Dan heeft Trésors de la Cave gegarandeerd een interessant aanbod voor u!

Duitse wijn bestellen uit de Moezel streek

In de Moezel streek worden verschillende wijnsoorten geproduceerd. Het is dan ook de bekendste wijnregio in Duitsland, die zich niet alleen rondom de Moezel, maar ook rond de Saar en de Ruwel rivieren bevindt. De Moezel of Mösel regio is vooral bekend omwille van de halfzoete en zoete witte wijnen die wereldwijd populair zijn. Maar de laatste jaren kunt u ook makkelijker droge witte wijn uit de Moezel terug vinden. Ook Duitse rode wijn en rosé wordt in deze regio verbouwd.

In ons assortiment vindt u verscheidene lekkere wijntjes uit de Moezel terug, zoals de immer populaire Riesling. Bent u op zoek naar een kwalitatieve wijn die de meeste van uw gasten zal smaken? Dan is een heerlijke Riesling altijd een goede keuze!

Duitse Riesling wijn kopen

Duitse Riesling wijn wordt geproduceerd van de aromatische Riesling druiven, die voornamelijk in de Rijn en Moezel streek in Duitsland worden geteeld. De druiven zorgen voor een heerlijke witte wijn met een bloemig aroma. De veelzijdige druiven lenen zich tot de productie van droge, zoete, halfzoete of mousserende witte wijn. U vindt de naam Riesling dan ook op verschillende types wijn terug. Riesling prijkt aan de wereldtop wanneer het over witte wijn gaat en deze wijn wordt vaak in één zin genoemd met Chardonnay en Sauvignon Blanc. Door een Riesling online te bestellen, haalt u dus alvast een erg goede wijn in huis.