Premium fijnproevers pakket

Overzicht

Een selectie van onze allerbeste wijnen voor de echte liefhebber.

In dit pakket maken we een selectie van een fles Champagne, drie rode en twee witte wijnen, waarvan u onmiddellijk kan genieten.

Bestel, en verwen je smaakpapillen!

Bij aankoop van twee (verschillende) pakketten of meer geniet u van 5% korting.

Gratis levering in brede regio Aalst/Affligem, of afhaling na afspraak.

 

Beschikbaar
106,61 Excl. btw
Inclusief BTW 129,00

Champagne Eugène III Brut Tradition

zeer volle champagne, 5 jaar 'sur lattes' gerust - aperitief, visgerechten 

Prachtige Champagne uit de Côtes Des Bar! Wij zijn trots deze exclusief voor België te verdelen! Deze lekkernij werd 5 jaar 'sur lattes' gelegd alvorens commercialisatie. 

Absolute top, heerlijke aroma’s van noten en brioche, een must voor de fijnproever!

Wij verdelen deze prachtige Champagne exclusief voor België.

Jean Pierre Bailly Pouilly-Fumé 'Les Blanches'

Het beste wat Pouilly-Fumé te bieden heeft! Jean-Pierre Bailly is een meester in het begrijpen van dit groots terroir. Dit laat zich dan ook proeven in deze prachtige cuvée van oude stokken. Ideaal bij visbereidingen in saus of schaaldieren.

Domaine Faiveley Rully 'Les Villeranges'

Domaine Faiveley is ongetwijfeld één van de grootste domeinen uit de Bourgognestreek. De wijnen zijn stuk voor stuk perfecte uitingen van hun groots terroir! Deze Rully is magnifiek bij het aperitief, bij kaasschotels of visbereidingen 'meunière'.

Chateau Lalande Borie Saint-Julien

Chateau Lalande Borie, een robuuste Saint-Julien, gemaakt door het team van het vermaarde Chateau Ducru-Beaucaillou. Heerlijke volle wijn, ideaal bij grillades van rundsvlees, of gewoon om lekker te genieten aan de open haard!

Fattoria Le Fonti Chianti Classico

Nieuw in ons gamma! Wanneer wij dit voor de eerste keer proefden, werden we omvergeblazen door de prijs/kwaliteit ratio van deze wijn! Kan gerust de concurrentie aan met Italiaanse toppers van 50 euro. Grootse wijn, prachtig bij charcuterie of grillades. Uit het grootse jaar 2016.